Šnyt je způsob čepování piva. Zjistěte, čím se vyznačuje takto načepované pivo a u koho je oblíbený.
Šnyt je způsob čepování piva. Takto čepované pivo má bohatou pěnu a hladší říz, přičemž si zachovává všechny chuťové vlastnosti. Šnyt se čepuje do půllitru, přičemž obsah čepovaného piva je 0,3 litru a zbytek tvoří pěna.
Šnyt je velmi oblíbený u znalců piva.
Víte, že za českým ležákem stojí naštvaní občané, ale tak trochu i náhoda? 🍺 Přečtěte si více na našem pivním blogu.
Vychutnejte si své oblíbené pivo s tou správnou specialitou. 🍺 Inspirujte se výběrem zkušených pivních someliérů a dopřejte si nové chuťové zážitky.
Chmel patří do svaté pivní čtveřice. Vedle sladu, pivních kvasnic a vody je chmel základní složkou potřebnou k výrobě piva. Co přesně chmel je a proč je tak důležitý?