Šnyt je způsob čepování piva. Zjistěte, čím se vyznačuje takto načepované pivo a u koho je oblíbený.
Šnyt je způsob čepování piva. Takto čepované pivo má bohatou pěnu a hladší říz, přičemž si zachovává všechny chuťové vlastnosti. Šnyt se čepuje do půllitru, přičemž obsah čepovaného piva je 0,3 litru a zbytek tvoří pěna.
Šnyt je velmi oblíbený u znalců piva.
Víte, jak a z čeho se vyrábí jedna z nejdůležitějších pivních ingrediencí – slad? 🍺 Jak vzniká sladový květ a k čemu se využívá?
Každé jaro se to v tuzemských hospodách hemží zeleným pivem. Proč? 🍺 Už jste ochutnali zelené pivo? Poradíme, kam na něj zajít.
Létající pivovar nebo gypsy brewery? 🍺 To jsou pojmy, které by každý pivaznalec měl znát. Víte, o co jde?