Šnyt je způsob čepování piva. Zjistěte, čím se vyznačuje takto načepované pivo a u koho je oblíbený.
Šnyt je způsob čepování piva. Takto čepované pivo má bohatou pěnu a hladší říz, přičemž si zachovává všechny chuťové vlastnosti. Šnyt se čepuje do půllitru, přičemž obsah čepovaného piva je 0,3 litru a zbytek tvoří pěna.
Šnyt je velmi oblíbený u znalců piva.

Vyrazte na prohlídku pivovaru v Českých Budějovicích: jak probíhá výroba piva, jaká je historie piva z jižních Čech a co vás čeká při degustaci piv?

Cider a pivo: Srovnání surovin a technologií výroby cideru a piva + postup pro domácí výrobu cideru krok za krokem. 🍏🍺
.webp)
Objevte nejlepší místa, kam zajít v Praze na pivo Budvar. Tradiční pivovary, moderní restaurace i útulné hospody. Kam na Budvar v Praze? 🍻