Zpět

Infuze

Postup rmutování, který je méně časově i energeticky náročnější než dekokce a dává poněkud menší výtěžek cukrů ze sladu. Používá se hlavně pro svrchně kvašená piva.

Nejnovější články

11
.
5
.
2022

Ležák, Ipa, Pale Ale… Znáte své pivo?

Pivo už dávno není jen klasický ležák. Existuje zhruba 400 druhů piva a stále vznikají nové a nové. Jaké jsou základní druhy a jak se vyznat v těch nejznámějších?

11
.
5
.
2022

Ležák, Ipa, Pale Ale… Znáte své pivo? Copy

Pivo už dávno není jen klasický ležák. Existuje zhruba 400 druhů piva a stále vznikají nové a nové. Jaké jsou základní druhy a jak se vyznat v těch nejznámějších?

11
.
5
.
2022

Ležák, Ipa, Pale Ale… Znáte své pivo? Copy 2

Pivo už dávno není jen klasický ležák. Existuje zhruba 400 druhů piva a stále vznikají nové a nové. Jaké jsou základní druhy a jak se vyznat v těch nejznámějších?