Je povinností každého výrobce uvádět na obalu výrobku datum minimální trvanlivosti. Všeobecně platí, že čím je pivo v lahvi déle, tím se zhoršují jeho chuťové vlastnosti. Toto se samozřejmě netýká piv jako Vintage Ale, piv, která jsou určena k archivaci a která jsou vyráběna tak, aby mohla v lahvi ještě dlouhá léta kvasit, zrát a pozitivně měnit svoji chuť.

Vyrazte na prohlídku pivovaru v Českých Budějovicích: jak probíhá výroba piva, jaká je historie piva z jižních Čech a co vás čeká při degustaci piv?

Cider a pivo: Srovnání surovin a technologií výroby cideru a piva + postup pro domácí výrobu cideru krok za krokem. 🍏🍺
.webp)
Objevte nejlepší místa, kam zajít v Praze na pivo Budvar. Tradiční pivovary, moderní restaurace i útulné hospody. Kam na Budvar v Praze? 🍻