← Back← Zurück← Zpět

V restauraci Masné krámy dnes začíná Rakousko - bavorský fest

24.11.2015
Masné krámy

Českobudějovická restaurace Masné krámy připravila pro hosty gastronomický výlet do Rakouska a Bavorska. Šéfkuchař Luděk Hauser opět využije své bohaté zkušenosti z hotelu Bayerischer Hof v lázeňském městě Bad Füssing, které patří kvalitou služeb mezi nejlepší lázeňská místa v Evropě. V nabídce se objeví mimo jiné pravý vídeňský řízek z telecí kýty („Wiener Schnitzel“), restované hovězí s bramborem („Tiroler Gröstl“), nebo bílá bavorská klobása („Weisswurst“).

„Přehlídka rakouské a bavorské kuchyně se zařadila mezi naše nejúspěšnější akce. Letos budeme pořádat již sedmý ročník. Atmosféru bude vytvářet také výzdoba interiéru nebo oblečení personálu do lederhosen,“ říká Luděk Hauser, šéfkuchař restaurace Masné krámy. „Stejně jako je tomu u našich sousedů, i naše restaurace bude po celý týden nekuřácká,“ dodává Luděk Hauser.

Restaurace „Masné krámy“ nabízí hostům nejen dobrou kuchyni, ale především dokonale ošetřené čepované pivo, zejména kroužkovaný ležák Budweiser Budvar. „Masné krámy“ jsou jedinou restaurací na světě, ve které se kroužkovaný ležák Budweiser Budvar čepuje z pivních tanků. Kapacita restaurace je 200 míst. Podrobné informace o „Masných krámech“ najdete na www.masne-kramy.cz

Rakousko – bavorský fest
Nahlédnutí do kuchyně našich sousedů
24.11 – 29. 11. 2015


Menší pokrmy pod pivo
100g    „Tiroler Speckplatte“ 79,- Kč
100g     „Erdäpfelkäse“, ředkev a pečivo 59,- Kč
120g     „Weiswurst“, sladká hořčice, preclík 69,- Kč

Polévka
0,22 l    „Knoblauchcremesuppe“ /krémová česnečka/ s česnekovou tyčkou z listového těsta 39,- Kč
       
Hlavní pokrmy
200g    „Tafelspitz“ /vařené hovězí/, žemlový křen, bujónové brambůrky 149,- Kč
150g    „Jägerbraten“ /vepřová krkovice v houbovém sosu/, domácí špekový knedlík 109,- Kč
360g    „Tiroler Gröstl“ /restované hovězí s bramborem/, cibule, zelenina, sázené vejce 109,- Kč
250g     „Wiener Backhendl“ /smažené kuřecí paličky/, míchaný listový salát, ½ bylinková bageta 109,- Kč
400g    „Käsespätzle“ /sýrové špecle/ s opečenou cibulkou 98,- Kč
200g    „Leberkäse“ /bavorská sekaná/, sázené vejce, hořčice, bramborový salát 98,- Kč

Šéfkuchař Luděk Hauser doporučuje
200g    Originál „Wiener Schnitzel“ z telecí kýty, petrželkový brambor, citron 209,- Kč

Moučník
200g    „Kaiserschmarren“ /císařský trhanec/, jablečné pyré 59,- Kč

Weitere Informationen und Fragen

Markéta Ježková

PR manager

Further information and questions

Markéta Ježková

PR manager

Další informace
a dotazy

Markéta Ježková

PR manažer

Nachrichten entfernen

Ich möchte Pressemitteilungen per e-mail erhalten.

Informationenzum Datenschutz hier

Vielen Dank für Ihr Interesse. Wir haben Sie in die Liste der Befragten aufgenommen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

News subscription

I want to receive press releases by email.

Information about personal data protection here

Thank you for your interest. We have included you in the list of respondents.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Odebírání zpráv

Chci dostávat tiskové zprávy emailem.

Informace o ochraně osobních údajů zde

Děkujeme za váš zájem. Zařadili jsme vás na seznam respondentů.
Oops! Something went wrong while submitting the form.