„Velmi zajímavým zpestřením pro veřejnost bude ukázka porcování celého čerstvého tuňáka o hmotnosti asi 50 kg, kterou předvede specialista na úpravu ryb ze společnosti MAKRO Cash & Carry ČR. Ukázka porcování začne ve středu 18. dubna od 18:00 a připravené steaky začneme ihned nabízet hostům. Společnosti MAKRO, která je dodavatelem tuňáka, bych chtěl velmi poděkovat za vstřícnost a podporu této akce,“ říká Tomáš Olejník, vedoucí oddělení gastro Budějovického Budvaru.
Zahájení pstruhové sezóny v Masných krámech
16.04. – 22.04. 2012
Dne 18.04. 2012 v 18:00 proběhne ukázka porcování čerstvého tuňáka
Předkrmy
80g Uzené filátko ze pstruha, křenová šlehačka, opečený toast 75,- Kč
Polévky
0,22 l Bílá zelná s klobáskou 30,- Kč
Hlavní pokrmy
250 g Pstruh na modro s kořenovou zeleninou a máslem, petrželový brambor 119,- Kč
250 g Grilovaný pstruh plněný česnekem a jarní cibulkou, šťouchaný brambor 119,- Kč
180 g Filety ze pstruha servírované ve folii s bylinkovým máslem, šťouchaný brambor 119,- Kč
200 g Amur pečený s barevným pepřem, listový špenát, šafránový brambor 119,- Kč
od 18.04.2012 (cca od 19:00) Šéfkuchař Luděk Hauser doporučuje
200 g Steak z čerstvého tuňáka „medium“, grilovaná zelenina, bylinková bageta 298,- Kč
Moučníky a sladká pokušení
110 g Limetkové parfait s čerstou mátou a ovocem 32 Kč
Další informace včetně menu a ceníku najdete na www.masne-kramy.cz. Rezervace do restaurace Masné krámy je možné objednat na telefonu 387 201 301 nebo na e-mailu info@masne-kramy.cz.