← Back← Zurück← Zpět

Piva z Budějovického Budvaru získala dvě medaile v britské pivní soutěži

2.10.2012
Budweiser Budvar
Ocenění

Soutěž International Beer Challenge patří mezi nejvýznamnější mezinárodní pivní soutěže. Do letošního ročníku se přihlásily pivovary ze 26 zemí. Přihlášené vzorky bojovaly o medaile v 7 pivních třídách, které byly rozděleny do celkem 62 kategorií. Více informací o soutěži najdete zde.

„V porotě byli zastoupeni přední britští odborníci a proto nás těší, že před nimi naše piva obstála,“ říká Ing. Adam Brož, Ph.D., sládek Budějovického Budvaru. Předsedou poroty byl Jeff Evans, mezinárodně uznávaný odborník na pivo, mimo jiné editor sedmi vydání publikace „CAMRA's Good Bottled Beer Guide“ a držitel britského titulu „Beer Writer of the Year“. Více informací o Jeffu Evansovi najdete na www.insidebeer.com.

Spojené království je po Německu a Slovensku třetím nejdůležitějším exportním teritoriem pro značku Budweiser Budvar. Britští zákazníci vnímají značku Budweiser Budvar velmi příznivě a řadí ji mezi značky s nejlepším image. Svědčí o tom řada medailí z britských pivních soutěží nebo fakt, že v letech 2004 a 2006 byl Budweiser Budvar, jako dosud jediná česká značka, zařazen do prestižního seznamu „Coolbrands“, tedy seznamu „in“ značek, které udávají tón životního stylu ve Velké Británii. V roce 2011 se značka Budweiser Budvar podílela na celkovém importu piva z ČR do Británie z 38% (zdroj: statistiky ČSPS).

Weitere Informationen und Fragen

PR manager

Further information and questions

PR manager

a dotazy

PR manažer

Vielen Dank für Ihr Interesse. Wir haben Sie in die Liste der Befragten aufgenommen.

Thank you for your interest. We have included you in the list of respondents.

Děkujeme za váš zájem. Zařadili jsme vás na seznam respondentů.