← Back← Zurück← Zpět

PardálOVO bezové získalo stříbrnou medaili v soutěži Pivo České republiky 2016

6.6.2016
Pardál
Ocenění


„PardálOVO bezové“, které vyrábí Budějovický Budvar, získalo druhé místo v soutěži „Pivo České republiky 2016“ v kategorii „Ochucené pivo“. Výsledky byly vyhlášeny v sobotu 4. června na českobudějovickém výstavišti během Slavností piva 2016. Do soutěže se tento rok přihlásilo 65 pivovarů s 339 vzorky piv ve 20 kategoriích.

„PardálOVO bezové vyváženě kombinuje chuť a osvěžující aroma bezového květu a přitom nepotlačuje výrazný pivní charakter a hořkost. Proto je příznivě přijímáno nejen muži, ale i ženami a těší nás, že zaujalo také odbornou porotu,“ říká Ing. Petr Samec, Dr., PR manažer Budějovického Budvaru.

„PardálOVO bezové“ bylo na trh uvedeno v roce 2013. Jeho vývoj započal v laboratoři Budějovického Budvaru již v září 2011. V říjnu 2012 se do ladění parametrů tohoto nápoje zapojilo nejprve 120 zástupců spotřebitelů – poprvé včetně žen – a v další fázi téměř 1000 jejich přátel a rodinných příslušníků.

„PardálOVO Bezové“ je míchaným nápojem z piva. Je vyrobeno ze světlého ležáku Pardál Echt a kvalitního sirupu z květu černého bezu bez přidání umělých barviv a chemických konzervantů. Obsahuje 2% alkoholu a energetický obsah je 135 kJ/100 ml. Na trh se dodává v plechovkách o objemu 0,5 litru.

Weitere Informationen und Fragen

Markéta Ježková

PR manager

Further information and questions

Markéta Ježková

PR manager

Další informace
a dotazy

Markéta Ježková

PR manažer

Nachrichten entfernen

Ich möchte Pressemitteilungen per e-mail erhalten.

Informationenzum Datenschutz hier

Vielen Dank für Ihr Interesse. Wir haben Sie in die Liste der Befragten aufgenommen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

News subscription

I want to receive press releases by email.

Information about personal data protection here

Thank you for your interest. We have included you in the list of respondents.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Odebírání zpráv

Chci dostávat tiskové zprávy emailem.

Informace o ochraně osobních údajů zde

Děkujeme za váš zájem. Zařadili jsme vás na seznam respondentů.
Oops! Something went wrong while submitting the form.