Nejlepšího CEO v Česku najdete u nás v Budějovickém Budvaru!

2.11.2023
Aktuality

České Budějovice 2. 11. 2023 - Koncem října proběhlo pod záštitou mediální skupiny A11 a magazínu CEO vyhlášení prestižní ankety o nejlepšího CEO roku. A náš ředitel Petr Dvořák si ze slavnostního večera odnesl hned dvě ocenění: cenu za absolutní vítězství a také prvenství v kategorii zemědělství a potravinářství.

Ocenění přišlo symbolicky v roce, kdy Petr Dvořák oslavil šest let v čele Budějovického Budvaru. Za tu dobu národní pivovar zaznamenal řadu velkých úspěchů na české i mezinárodní scéně.

„Velice si tohoto ocenění vážím. Neberu to nicméně jako osobní úspěch, ale především jako uznání celkové strategie a práce celého Budějovického Budvaru. Snažíme se prosazovat naší vlastní značkou a produktem na velice náročných trzích, a to jak doma, tak v zahraničí. Denně poměřujeme své síly se světovými giganty v oboru. I proto si umíme vážit každého úspěchu,“ uvedl Petr Dvořák.

Přehled nejúspěšnějších mužů magazínu CEO je tradiční součástí aktivit mediálního domu A11. Jednotliví kandidáti jsou do ankety vybíráni ze všech zásadních segmentů české ekonomiky. Cílem je ocenit přínos osobností z různých oblastí domácího podnikatelského světa.