Hospodografie
Chodíme ještě do hospod?
A proč vlastně?
Více v unikátním výzkumu
Pivo Budweiser Budvar se vaří jen v Českých Budějovicích a nikdy ne v licenci.
Prohlídky pivovaru
Navazuje na 750 let starou historii vaření piva v Českých Budějovicích.
Historie pivovaru
Zbavili jsme pivo těla, aby z něj zůstal pouze jeho nejčistší spirit.
Objevte B:CRYO
 

Legenda Budweiser Budvar

B:ORIGINAL

1

Jak vaříme pivo

Uvařit dobré pivo chvilku trvá, ale uvařit skvělé pivo trvá ještě déle. Ležák Budweiser Budvar získává svou vyzrálou chuť a jemně až středně silnou hořkost také díky 90 dnům zrání v chladu ležáckých sklepů.

3

Suroviny

Výjimečnost a trvalá kvalita piva Budweiser Budvar je výsledkem důrazu, který klademe na používání těch nejlepších surovin.

Více

2

Značka

Pivo Budweiser Budvar se vaří pouze v místě svého původu a nikdy v licenci. Zákazník si tak může být jist, že každá kapka jeho oblíbeného piva je uvařena na jediném místě na světě - v Českých Budějovicích.

4

Místo původu

Pivo vyráběné v pivovaru Budějovický Budvar se může po právu pyšnit označením ryze české pivo, které vždy bylo, je a bude naším národním bohatstvím.

Budějovický budvar

Pivovar Budějovicky Budvar je dlouhodobě jedním z nejúspěšnějších potravinářských podniků v České republice. Byl založen v roce 1895 pod názvem „Český akciový pivovar“ a první várku piva uvařil 7. října 1895.

VÍCE O PIVOVARU

Aktuality

Tmavý ležák Budweiser Budvar B:DARK má bronzovou medaili v soutěži Zlatá pivní pečeť 2017

20. 2. 2017

Tmavý ležák Budweiser Budvar B:DARK získal třetí místo v soutěži „Zlatá pivní pečeť 2017“ v kategorii „Tmavý ležák“. Výsledky byly vyhlášeny v sobotu 18. února na českobudějovickém výstavišti během 27. Mezinárodního pivního festivalu. V soutěži tento rok degustátoři zhodnotili ve 30 kategoriích asi 1000 vzorků piva z 200 pivovarů i mikropivovarů. 

Více

Dny slovenské kuchyně v Masných krámech opět s cimbálovkou

17. 2. 2017

Od pondělí 20. února začnou v restauraci Masné krámy „Dny slovenské kuchyně“. Autentickou atmosféru pomůže vytvořit cimbálová kapela - Ľudová muzika bratrov Wimmerovcov - ve čtvrtek 23. 2. (od 11:00 do 14:00 a od 19:00 do 22:00), v pátek 24. 2. (od 19:00 do 23:00) a v sobotu 25. 2. (od 11:00 do14:00). Již desátý ročník oblíbené přehlídky slovenských specialit patří mezi neodmyslitelné součásti „Dnů slovenské kultury v Českých Budějovicích“. Slovenské pokrmy servírované v Masných krámech mívají tradičně velký úspěch. Nejoblíbenější zůstávají klasické bryndzové halušky.

Více

Další tiskové zprávy

 

Prohlídky pivovaru

Přijďte k nám, tady je Budweiser Budvar doma. Navštivte pivovar Budějovický Budvar, n. p. a uvidíte, jak se snoubí dlouholetá tradice s moderní technologií, jak se rodí pivo Budweiser Budvar.

více informací

VAŠE KARIÉRA V BUDVARU

V Budějovickém Budvaru v současnosti pracuje víc než 650 zaměstnanců, kteří se starají o rozvoj společnosti, nejen v oblasti výroby, ale i obchodu, marketingu, financí, apod. Budějovický Budvar je odpovědný a sociálně citlivý zaměstnavatel, který nabízí stabilitu a jistotu práce v prestižní společnosti s možností dalšího kariérního růstu a vzdělávání.

AKTUÁLNĚ VOLNÉ POZICE

6 volných pozic