V Masných krámech bude zahájena pstruhová sezóna

Štítky: Masné krámy
17. 4. 2012 | České Budějovice

„Velmi zajímavým zpestřením pro veřejnost bude ukázka porcování celého čerstvého tuňáka o hmotnosti asi 50 kg, kterou předvede specialista na úpravu ryb ze společnosti MAKRO Cash & Carry ČR. Ukázka porcování začne ve středu 18. dubna od 18:00 a připravené steaky začneme ihned nabízet hostům. Společnosti MAKRO, která je dodavatelem tuňáka, bych chtěl velmi poděkovat za vstřícnost a podporu této akce,“ říká Tomáš Olejník, vedoucí oddělení gastro Budějovického Budvaru.

Zahájení pstruhové sezóny v Masných krámech
16.04. – 22.04. 2012

Dne 18.04. 2012 v 18:00 proběhne ukázka porcování čerstvého tuňáka

Předkrmy
80g    Uzené filátko ze pstruha, křenová šlehačka, opečený toast               75,- Kč

Polévky
0,22 l    Bílá zelná s klobáskou                            30,- Kč

Hlavní pokrmy    
250 g    Pstruh na modro s kořenovou zeleninou a máslem, petrželový brambor    119,- Kč
250 g    Grilovaný pstruh plněný česnekem a jarní cibulkou, šťouchaný brambor    119,- Kč
180 g    Filety ze pstruha servírované ve folii s bylinkovým máslem,    šťouchaný brambor 119,- Kč
200 g    Amur pečený s barevným pepřem, listový špenát, šafránový brambor        119,- Kč

od 18.04.2012 (cca od 19:00) Šéfkuchař Luděk Hauser doporučuje
200 g    Steak z čerstvého tuňáka „medium“, grilovaná zelenina, bylinková bageta     298,- Kč
       
Moučníky a sladká pokušení
110 g           Limetkové parfait s čerstou mátou a ovocem                32 Kč

Další informace včetně menu a ceníku najdete na www.masne-kramy.cz. Rezervace do restaurace Masné krámy je možné objednat na telefonu 387 201 301 nebo na e-mailu info=zavinac=masne-kramy.cz.

Kontakt pro média

Ing. Petr Samec Dr.

tiskový mluvčí

+420 387 705 284

Zasílání novinek

Vložte vaši e-mailovou adresu a dostávejte novinky ihned po zveřejnění

E-mail*
Jméno*
Příjmení*
Země*
Medium*(Vydavatel - název)
* Povinné položky