V obchodech se objevilo speciální vánoční balení ležáku Budweiser Budvar s dárkem

Štítky: Novinky
4. 11. 2009 | České Budějovice

Od počátku listopadu se na pultech vybraných obchodů objeví speciální vánoční balení světlého ležáku Budweiser Budvar. V praktické krabici s plastovým držadlem najdou zákazníci osm půllitrových lahví prémiového ležáku a také dárek zdarma: originální sklenici s vánočním motivem. Vánoční multipack tak pod stromečkem potěší nejen všechny milovníky dobrého a kvalitního piva, ale i sběratele pivních sklenic. O konkrétních místech prodeje a cenách budou spotřebitele informovat akční letáky.

„S prodejem akčních multipacků piva máme již několik let dobré zkušenosti, protože poptávka zákazníků po tomto velmi praktickém typu balení se dlouhodobě zvyšuje,“ říká Ing. Martin Horejš, vedoucí oddělení tuzemského prodeje Budějovického Budvaru. V letošním roce proto postupně nasadil Budějovický Budvar do prodeje další čtyři akční balení piva (2x světlý ležák, výčepní a nealkoholické pivo).

Vánoční balení se bude prodávat v České republice a také v dalších 8 zemích – například na Slovensku, v Rakousku nebo v Řecku.