Tiskové zprávy

Masné krámy fandí Motoru a fanouškům nabídnou speciální barážové menu

27. 3.
2017

V restauraci Masné krámy se pravidelně schází mnoho fanoušků i řada hráčů týmu ČEZ Motor České Budějovice. Mezi skalní fanoušky Motoru samozřejmě patří i většina personálu kultovní českobudějovické pivnice. Celá restaurace se proto připojí k fandění během nadcházejících zápasů o hokejovou extraligu. Bojového ducha fanoušků od zítřka podpoří speciální barážové menu ze čtyř chodů.

Více

Masné krámy nabídnou kachnu na devět způsobů

15. 3.
2017

V restauraci Masné krámy dnes začíná tematická gastronomická akce s názvem „Kachní speciality“. Hosté si mohou vybírat z devíti méně obvyklých pokrmů, ve kterých hraje hlavní roli kachna. Pro milovníky klasiky nebude chybět ani pečená kachna s červeným zelím a knedlíky, která je ve stálé nabídce restaurace. K chuťově výraznějšímu kachnímu masu se výborně hodí sezónní speciální pivo z čerstvého chmele. Kachny výhradně z českých chovů dodají Rybářství Nové hrady s r.o. a Vodňanská drůbež a.s.

Více

Dny slovenské kuchyně v Masných krámech opět s cimbálovkou

17. 2.
2017

Od pondělí 20. února začnou v restauraci Masné krámy „Dny slovenské kuchyně“. Autentickou atmosféru pomůže vytvořit cimbálová kapela - Ľudová muzika bratrov Wimmerovcov - ve čtvrtek 23. 2. (od 11:00 do 14:00 a od 19:00 do 22:00), v pátek 24. 2. (od 19:00 do 23:00) a v sobotu 25. 2. (od 11:00 do14:00). Již desátý ročník oblíbené přehlídky slovenských specialit patří mezi neodmyslitelné součásti „Dnů slovenské kultury v Českých Budějovicích“. Slovenské pokrmy servírované v Masných krámech mívají tradičně velký úspěch. Nejoblíbenější zůstávají klasické bryndzové halušky.

Více
V restauraci Masné krámy mohou lidé vidět tradiční zabíjačku

V restauraci Masné krámy mohou lidé vidět tradiční zabíjačku

18. 1.
2017

V Masných krámech bude i letos zabíjačka, následovaná „Vepřovými hody“. V pátek 20. ledna od 14 hodin budou lidé přímo na chodníku před restaurací sledovat bourání vepřových půlek a poté i ruční výrobu jitrnic, jelítek a dalších zabíjačkových pochoutek. Čerstvé delikatesy budou vzápětí servírovány hostům restaurace. „Vepřové hody“ budou v Masných krámech pokračovat až do 29. ledna.

Více

Kontakt pro média

Ing. Petr Samec Dr.

tiskový mluvčí

+420 387 705 284

Zasílání novinek

Vložte vaši e-mailovou adresu a dostávejte novinky ihned po zveřejnění

E-mail*
Jméno*
Příjmení*
Země*
Medium*(Vydavatel - název)
* Povinné položky