Tiskové zprávy

Restaurace Masné krámy a koncept BUDVARKA získaly Výroční ceny České a moravské pivovarnické akademie 2017

3. 5.
2018

V hlasování členů České a moravské pivovarnické akademie získaly Výroční ceny 2017 dva projekty spojené s pivovarem Budějovický Budvar. V kategorii „Pivovarská restaurace mimo pivovar“ získala Výroční cenu 2017 kultovní českobudějovická restaurace Masné krámy. V kategorii „Nejlepší koncept řetězce restaurací“ pak uspěl koncept „Originální pivnice BUDVARKA“.

Více

Masné krámy vítají zahájení pstruhové sezóny

23. 4.
2018

Čerství pstruzi ze Šumavy a speciality z medvědího česneku se od středy 18. dubna objeví na stolech českobudějovické restaurace Masné krámy. Ryby odchované na říčce Spůlce dodá Pstruhařství Mlýny z Žáru u Vacova.

Více

Vepřové hody v Masných krámech začnou zítra tradiční zabijačkou

18. 1.
2018

Hosté Masných krámů i náhodní kolemjdoucí mohou zítra od 14 hodin sledovat tradiční českou
zabijačku. Přímo na chodníku u Masných krámů budou lidé moci sledovat ukázky tradiční řeznické
práce, například bourání masa, ruční výrobu jitrnic, jelit i dalších dobrot. Tradiční českou zabijačkou
bude zahájena další gastronomické akce v Masných krámech – Vepřové hody. Ty potrvají až do 28. ledna.

Více

„Svatomartinské posvícení“ v Masných krámech

10. 11.
2017

Na stolech ve známé českobudějovické restauraci Masné krámy zavoní již zítra dozlatova upečené české husy z Byňova u Nových Hradů a další posvícenské dobroty. Desátý ročník Svatomartinského posvícení potrvá až do neděle 12. listopadu.

 

Více

Kontakt pro média

Ing. Petr Samec Dr.

tiskový mluvčí

+420 387 705 284

Zasílání novinek

Vložte vaši e-mailovou adresu a dostávejte novinky ihned po zveřejnění

E-mail*
Jméno*
Příjmení*
Země*
Medium*(Vydavatel - název)
* Povinné položky