Tiskové zprávy

Masné krámy fandí Motoru a fanouškům nabídnou speciální barážové menu

27. 3.
2017

V restauraci Masné krámy se pravidelně schází mnoho fanoušků i řada hráčů týmu ČEZ Motor České Budějovice. Mezi skalní fanoušky Motoru samozřejmě patří i většina personálu kultovní českobudějovické pivnice. Celá restaurace se proto připojí k fandění během nadcházejících zápasů o hokejovou extraligu. Bojového ducha fanoušků od zítřka podpoří speciální barážové menu ze čtyř chodů.

Více

Budějovický Budvar loni vystavil rekordní objem piva

17. 3.
2017

Budějovický Budvar vystavil v roce 2016 historicky rekordní objem piva. Celkem to bylo 1 615 000 hektolitrů, což je meziročně o 0,8% více. Loňský prodej piva mohl být ještě vyšší, ale pivovar již v roce 2015 dosáhl horní hranice svých výrobních i logistických kapacit. Proto musel v řadě případů odmítat požadavky zákazníků. Loňské zvýšení prodeje umožnil soubor interních organizačních opatření a maximální úsilí všech zaměstnanců. Další zvýšení prodeje piva bude možné až po dokončení rozsáhlých investic v předpokládané hodnotě 2 miliardy Kč do roku 2020. Očekávaný rozvoj pivovaru však může úplně zastavit zákon o registru smluv. Budějovický Budvar proto usiluje o získání výjimky.

Více
Na trh jde pátý ročník speciálního piva z čerstvého chmele

Na trh jde pátý ročník speciálního piva z čerstvého chmele

16. 3.
2017

V ležáckém sklepě Budějovického Budvaru dozrál již pátý ročník speciálního piva z čerstvého chmele. Pivní speciál byl uvařen loni 29. srpna z čerstvě sklizených chmelových hlávek Žateckého poloraného červeňáku. Limitovaná edice piva BUD obsahuje živé kvasnice, má stupňovitost 16 a obsah alkoholu 7,6%. V těchto dnech začínají toto výjimečné pivo čepovat vybrané restaurace v České republice a v dalších šesti zemích.

Více

Masné krámy nabídnou kachnu na devět způsobů

15. 3.
2017

V restauraci Masné krámy dnes začíná tematická gastronomická akce s názvem „Kachní speciality“. Hosté si mohou vybírat z devíti méně obvyklých pokrmů, ve kterých hraje hlavní roli kachna. Pro milovníky klasiky nebude chybět ani pečená kachna s červeným zelím a knedlíky, která je ve stálé nabídce restaurace. K chuťově výraznějšímu kachnímu masu se výborně hodí sezónní speciální pivo z čerstvého chmele. Kachny výhradně z českých chovů dodají Rybářství Nové hrady s r.o. a Vodňanská drůbež a.s.

Více

Kontakt pro média

Ing. Petr Samec Dr.

tiskový mluvčí

+420 387 705 284

Zasílání novinek

Vložte vaši e-mailovou adresu a dostávejte novinky ihned po zveřejnění

E-mail