Tiskové zprávy

Masné krámy vítají zahájení pstruhové sezóny

23. 4.
2018

Čerství pstruzi ze Šumavy a speciality z medvědího česneku se od středy 18. dubna objeví na stolech českobudějovické restaurace Masné krámy. Ryby odchované na říčce Spůlce dodá Pstruhařství Mlýny z Žáru u Vacova.

Více
Limitovaný speciál z čerstvého chmele se již čepuje

Limitovaný speciál z čerstvého chmele se již čepuje

20. 3.
2018

Ve vybraných restauracích v České republice i v dalších osmi zemích v těchto dnech začínají narážet sudy s limitovanou várkou speciálního piva BUD STRONG. Pivní lahůdka byla uvařena loni 28. srpna z čerstvě sklizených chmelových hlávek Žateckého poloraného červeňáku. Limitovaná edice piva BUD STRONG dozrávala ve sklepě 180 dní. Má stupňovitost 16 a obsah alkoholu 7,5% obj.

Více

Budějovický Budvar instaloval nový plnič plechovek

8. 3.
2018

Dnes byl do zkušebního provozu uveden nový plnič plechovek v Budějovickém Budvaru. Kapacita stáčírny plechovek se tím zvýší o 55%. Zvýšení kapacity stáčírny plechovek je součástí rozvojového plánu podniku. Po dokončení všech investic bude mít pivovar roční výstav 2 mil. hektolitrů.

Více

Budějovický Budvar získal dvě medaile v soutěži „Zlatá pivní pečeť“

20. 2.
2018

V sobotu 17. února byly v Českých Budějovicích vyhlášeny výsledky 28. ročníku degustační soutěže „Zlatá pivní pečeť 2018“. Soutěž patří podle počtu vzorků mezi největší na světě. Odborné poroty hodnotily 1007 vzorků piva ze 222 pivovarů z 18 zemí.

 

Více

Kontakt pro média

Ing. Petr Samec Dr.

tiskový mluvčí

+420 387 705 284

Zasílání novinek

Vložte vaši e-mailovou adresu a dostávejte novinky ihned po zveřejnění

E-mail*
Jméno*
Příjmení*
Země*
Medium*(Vydavatel - název)
* Povinné položky