Archiv tiskových zpráv

Budějovický Budvar překonal historickou hranici 50 miliónů hektolitrů

11.2.2016 České Budějovice

Budějovický Budvar překonal další magickou hranici ve své historii a potvrdil dlouhodobý trend vzrůstajícího zájmu o pivo značek Budweiser Budvar a Pardál. Ve čtvrtek 11. února 2016 přesáhl celkový výstav …

Více informací

<< >>

Tradiční zabíjačka v Masných krámech

18.1.2016 České Budějovice

Restaurace Masné krámy chystá již sedmý ročník tradiční jihočeské zabíjačky. Zabíjačka začne v pátek 22. ledna ve 14:00. Po rozbourání vepřových půlek bude následovat výroba jitrnic, jelítek a dalších lahůdek z nejčerstvějších surovin přímo před zraky chodců v Krajinské ulici. Vyrobené dobroty se v zápětí objeví na stolech v Masných krámech. Ukázky tradiční řeznické práce budou „předkrmem“ k „Vepřovým hodům“, které budou pokračovat až do 31. ledna.

Více informací

Zájem o pivo z Budějovického Budvaru dlouhodobě roste

7.1.2016 České Budějovice

Pivovaru Budějovický Budvar se dlouhodobě daří zvyšovat prodej piva doma i v zahraničí. Během posledních 10 let se jeho produkce zvýšila o 39%. Pozitivní trend pokračoval i v roce 2015. Výstav piva se loni zvýšil na 1,6 miliónu hektolitrů, to je meziročně o 10% více. Podniku se dařilo v zahraničí, kde se objem navýšil o 10,5%. Velkým úspěchem pak je nárůst na tuzemském trhu o 9%. Tržby pivovaru se v roce 2015 meziročně zvýšily o 8% a přesáhly hodnotu 2,55 miliardy Kč. Pro další rozvoj pivovaru jsou proto nezbytné investice do rozšíření logistických a výrobních kapacit.    

Více informací

Fotogalerie

Prohlédněte si fotografie
pivovaru z historie
i současnosti.

Kariéra v Budvaru

Zařaďte se mezi spokojené Budvaráky. Sledujte aktuální nabídky pracovních příležitostí.

Tiskový mluvčí

Ing. Petr Samec, Dr.

Tiskový mluvčí
+420 387 705 284
petr.samec(zavináč)budvar.cz